Descriere scene - vizionare filme si seriale (remote)


 

Daca esti pasionat/a de filme si seriale, muzica in general, si petreci foarte mult timp vizionand, iar nivelul limbii engleze este AVANSAT, atunci ai gasit job-ul perfect!

Te rog citeste tot anuntul, implica si munca, nu este un doar pentru pasiunea ta :)

Part-time, flexibil si destul de neconventional, de tip colaborare (nu este o angajare, dar plata se face legal, prin contract de drepturi de autor)

Intra in echipa unui website care se ocupa cu muzica din filme si seriale.

$ads={1}

Ce trebuie sa faci:

vizionezi filmele/serialele date, identificand melodiile care apar in ele (folosind aplicatia Shazam, mai ales), si scrie o scurta descriere a scenei (atentie in engleza, iar nivelul trebuie sa fie avansat, pentru a putea descrie corect, eficient scena, ca nativii care citesc sa nu realizeze diferenta) in care apare respectiva melodie (un rand, doua)

trimiti documentul cu scenele si minutele la care apar ele, in film.

Este si munca de documentare, cu lista melodiilor, ascultata direct daca nu reuseste Shazam.

Poti alege cand sa vizionezi, si vedem ce este disponibil atunci de vizionat (nu se programeaza, se preiau cand ai disponibilitate, deoarece avem nevoie de vizionare rapid atunci cand apare ceva)

De regula exista ceva de vizionat in orice parte a zilei. Avem un tabel pe care cineva il actualizeaza mereu cu ce este de vizionat. Toti cei care vizioneaza isi iau de acolo filmul/serialul/episodul pentru vizionat (nu se fac rezervari - primul care noteaza ca il ia este al lui)

Atentie: daca poti viziona noaptea, este un mare avantaj acum, intre orele 2-7 este platit mai bine si avem nevoie mai mare acum acolo!

Limba engleza chiar trebuie sa fie la nivel AVANSAT, nu dorim propozitii cu greseli sau robotice, trebuie sa poti scrie ca si cum ai scrie in romana, asadar vom face un test inca de la inceput. Cei care vor scrie scenele intr-un limbaj prea de baza in engleza, nu vor putea colabora cu noi.

Trebuie sa ai o pasiune pentru filme si seriale, iar acest job sa fie un bonus, nu un job fiindca ai nevoie de bani (de aceea este mai mult destinat tinerilor - studentilor)

Nu vei fi platit doar ca sa vizionezi filme (nu ar plati nimeni pentru asta, este destul de logic, ci pentru munca de a identifica melodiile, asadar trebuie sa si lucrezi, faci si asculti lista melodiilor, identifici si manual cand Shazam nu reuseste - asadar este si de lucru, normal, la unele filme mai mult decat la altele, dar in general nu este greu, daca ai o pasiune pentru filme si muzica)

Calculul platii se face la fiecare film/ episod vizionat si anume:

15 lei/ora vizionata la filme

13 lei/ora vizionata la seriale

----------------------------------

TURA DE NOAPTE

20 lei /ora vizionata la seriale NOAPTEA intre 2-7 dimineata.

Poti alege cand si cat sa vizionezi. Avem grup dedicat pe WhatsApp cu membrii care vizioneaza, acolo vei avea acces imediat ce treci testul, si vei vedea ca sunt multi altii care fac asta (in prezent 20+). Vei putea alege ce si cand sa vizionezi (fiecare isi ia ce doreste de acolo, primul care ia acela il vizioneaza) dintr-un document comun, actualizat zilnic, cu titlurile care trebuie vizionate. Sunt multe de vizionat, este mereu material. Pentru a evita persoanele inactive, rebuie sa vizionezi minim 1000 minute/luna pentru a ramane pe grup. Vei primi plata chiar daca nu aduni aceste minute, dar vei fi exclus.

Initial vei primi prima plata dupa un film-doua, daca preferi, pentru increderea ta, apoi plata se va face saptamanal daca aduni multe filme/episoade, sau daca nu, lunar, totul prin contract de drepturi de autor, care iti asigura atat plata cat si legalitatea, noi platind impozitele, iar tu nu trebuie sa declari nimic, este deja declarat.

platile se fac pe baza de contract drepturi de autor, asa cum cere legea, atat noua cat si tie; noi platim impozitul (tu nu platesti taxe datorita acestui lucru) si declaram la fisc pe baza contractelor de drepturi de autor.

Daca nu esti familiarizat cu contractele de drepturi de autor, poti gasi informatii cu usurinta pe Google. Practic este un contract pentru fiecare plata.

La nevoie, primesti acces (de la noi) la abonament Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+, si (optional) iti platim biletul la cinema, la avanpremiere, cand este cazul.

Unele filme noi nu se gasesc in Romania, si trebuie vizionate pe internet, asadar este o cerinta sa ai un PC (laptop)

Ne intereseaza colaborari pe termen lung, nu persoane care vor doar sa incerce; din pacate au fost multi care au avut impresia ca nu trebuie sa lucreze, ca noi platim doar sa se uite la filmele sale preferate - asadar te rog incearca sa intelegi ca desi este un job de vis pentru pasionati, presupune si munca.

Daca simti ca esti o persoana lenesa, care crede ca poate face niste bani fara lucreze, te rugam mult nu aplica; te asiguram ca nu vei face bani, doar iti vei pierde timpul.

Ceea ce trimiti este verificat de fiecare data de mai multe persoane, nu ne poti 'pacali', si avem zero toleranta fata de cei care incearca asta.

Avem zero toleranta si pentru comportament si limbaj neprofesional! Cei care au un limbaj neadecvat sau jignitor vor fi exclusi.

Se adreseaza intregii tari, deoarece lucrezi de acasa!

Acest anunt este valabil atat timp cat il poti vedea, asadar poti aplica oricand.

Stii ca e pentru tine? trimite un mesaj aici cu numele tau, varsta, localizarea, nivelul limbii engleze, cateva cuvinte despre tine, ocupatia actuala, si de ce crezi ca te potrivesti.

Daca incluzi si cateva filme si seriale pe care le-ai urmarit recent, cu atat mai bine. Noi chiar dorim pasionati, nu pe oricine.

Mesajele fara aceste detalii nu vor fi luate in calcul!

Va rugam nu contactati telefonic si nu insistati - asta va va descalifica cu siguranta - un singur mesaj este suficient - vom raspunde persoanelor care au respectat cerintele si par potriviti.

Tipul jobului: Timp parțial, Subcontract, Perioadă nedeterminată
Normă parțială: 20 pe săptămână

Salariu: Până la 3.000,00RON pe lună

Întrebări pentru candidatură:

  • Scrie te rog numele, varsta, locatia, nivelul limbii engleze, situatia actuala (student, angajat, fara loc de munca)

Cateva cuvinte despre tine, de ce crezi ca te potrivesti, si ce ai mai vizionat in ultimul timp. Poti scrie mesajul in engleza daca doresti.
Esti interesat/a si de tura de noapte (vizionare la alegere in interval 2-7 AM - platita mai bine) (este optionala) ?
Cei care nu scriu toate aceste detalii nu vor fi luati in calcul!

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال